Доставки

5. ДОСТАВКА НА СТОКИ

5.1. Доставката на стоки се извършва от куриерска фирма "Еконт".
Цената на доставката може да се променя, ако променяте количеството или броя на продукти в количката си.

Цената на доставката е съобразена с теглото на стоката, Вашето местоположение, общата сума на поръчката и дали искате доставката да бъде изпълнена до Ваш адрес или до офис на куриерска фирма, затова не е винаги еднаква.
 
5.2. Клиентът има възможност да избере удобен за него начин на доставка, когато прави поръчката и дали тя да е до негов личен или служебен адрес, или до офис на куриерската фирма.
 
5.3. Клиентите ни имат възможност да изберат и безплатната опция ЩЕ ВЗЕМА ПОРЪЧКАТА ОТ МАГАЗИН ЗМЕЕБОРЕЦ. Тя означава, че клиентът ще пусне поръчката си през интернет, за да резервира определени продукти, след което ще дойде на място да ги получи. Непредплатени продукти се пазят 3 работни дни. Ако в това време, клиентът не намери възможност да ни посети, поръчката ще бъде отказана и продуктите ще се върнат за продажба в магазина. В случай, че клиентът е предплатил за продуктите с кредитна / дебитна карта или по банков път, продуктите се пазят максимум 1 месец от датата на поръчката, след което се пускат отново за продажба.

Работното време на реалния магазин е от 09:00 до 18:00 часа от понеделник до петък и от 10:00 до 14:00 часа в събота. Това е и времето, в което може да получите пратките си лично от нас.
 
5.4. СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА.  Срокът за доставка е различен в зависимост от това къде се намирате, но за повечето населени места и София, обикновено е в рамките на 24 часа. Подробностите са описани по-долу:
 
5.4.1. Поръчките, съдържащи принт върху сладкарска плака, трябва да бъдат пуснати до 14:00 часа, за да имаме възможност да ги изработим и подготвим за изпращане. 
Офисите на куриерите работят и в събота, а по време на национални празници – по определен график, за който може да получите информация от куриерската фирма.
 
5.4.2. Доставка до адрес на клиента – поръчките, направени през сайта се обработват максимално бързо и се предават на куриер. Имайте предвид, че покрай празници и след почивни дни доставките може да се забавят. В дните около Коледа куриерските фирми също не смогват с доставките. Доставката се осъществява по графика на куриерската фирма за съответното населено място (за повечето населени места в България – на следващия работен ден) и в рамките на 24 часа за град София. Информация за очаквания момент на доставка може да получите от имейла, изпратен от наши служители, от товарителницата на куриерската фирма, която получавате при нейното генериране, или на телефон на куриерската фирма.

5.5. Поръчки, направени след 15:00 ч. се обработват на следващия работен ден (т.е. срокът за доставка се увеличава с 1 работен ден). Поръчки, направени в събота и неделя или на национален празник, се обработват на първия работен ден, следващ почивните дни. Екипът на Змееборец ще направи всичко възможно да получите стоката си възможно най-бързо и ще предостави мобилния Ви телефон на куриерската фирма, за да може да съгласувате най-удобния момент за получаване директно с тях.

5.6. Доставка на поръчки в събота - офисите на куриерските фирми работят и в събота, така че е възможно, ако направите поръчката си в петък до 15 часа, да я получите на следващия ден от офис на куриерската фирма. Разбира се, трябва да съобразите посещението си в офиса им с тяхното работно време (обикновено е до 13 часа). Куриерските фирми могат и да разнесат пратката Ви до адрес в съботния ден, но тази услуга се води куриерска услуга с приоритет и цената на доставката се увеличава. 

5.7. Въпреки че доставки се извършват и в събота, молим да имате предвид, че в събота и неделя поръчки не се обработват и изпращат. Това означава, че поръчките, направени след 15:00 ч. в петък, и тези, пуснати в събота и неделя, ще бъдат обработени и предадени на куриер в понеделник. Съответно срокът за доставка започва да тече от тогава.

5.8. Kуриерската фирма идва и взима колетите на място в нашия магазин.
 

ТАРИФНА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ