Връщане на стока

7. РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Стараем се да предлагаме на клиентите си качествени стоки от утвърдени производители и се гордеем с внимателния избор, който правим, за да удовлетворим и най-взискателните си клиенти. Въпреки това е възможно по някаква причина да не одобрите направената покупка.

7.1. В случай, че сте получили артикул, от който не сте доволни, който е дефектен или просто не Ви върши работа, имате право да го върнете, след като ни уведомите за проблема. Моля, обърнете внимание на условията,  при които ще приемем върнатия артикул: 

7.2. Ако получите дефектен артикул, свържете се с нас най-късно в рамките на следващия работен ден след получаване на пратката. Може да го направите по имейл, телефон или на място в реалния магазин. В случай, че имаме същия артикул в наличност, ще го заменим веднага, а транспортните разходи за връщането на артикула и изпращането на новия до посочен от Вас адрес, ще са за наша сметка. Ако съответният продукт е изчерпан, ще Ви уведомим за възможен момент на доставка или ще се договорим за връщане на заплатената сума в рамките на 3 работни дни от получаване на рекламацията. Артикулът не се смята за дефектен, ако сте получили точно това, което сте поръчали, но по някаква причина сте имали различни очаквания към продукта - при подобни случаи се прилага точка 7.4. от настоящите Общи условия.

7.3. Ако получите счупен артикул и сте изпълнили изричните инструкции да съставите двустранен протокол пред служител на куриерската фирма, моля, свържете се с нас, за да ни дадете номера на този протокол и ние ще Ви обезщетим веднага, тъй като продуктите, които изпращаме са гарантирано здрави. От там насетне рекламацията към куриерската фирма ще се води от наше име и Вие практически няма да претърпите загуба. Ако не сте отворили пратката си в присъствието на служител от куриерската фирма и не сте изискали съставяне на двустранен протокол, молим да се обърнете към куриерите и да обсъдите с тях възможностите за обезщетяване - ние ще съдействаме, както можем, но не се ангажираме с обезщетяването Ви и водене на рекламацията. В такъв случай всички евентуални загуби биха останали за Ваша сметка.

7.4. Ако артикулът, който сте поръчали, не отговаря по някаква причина на Вашите очаквания, не го харесвате или просто сте преценили, че не Ви е нужен , може да го върнете в рамките на 14 календарни дни от получаването му, след като се свържете с нас и ни уведомите за решението си. За да го приемем и да Ви върнем пълната заплатена сума, е нужно артикулът да е в оригинална опаковка и със запазен  търговски вид. Транспортните разходи за връщането на продукта в този случай са за Ваша сметка. Срокът за връщане на заплатената сума е 3 работни дни след получаване на артикула и касовата бележка към него.

Стандартен формуляр за отказ от online поръчки може да изтеглите от тук: СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР

7.5. Артикули, които са добавки към храни или са предвидени за консумация, НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОБРАТНО при никакви обстоятелства. Ако имате проблем с такъв артикул, молим да се свържете с нас, за да приемем оплакването Ви и да обсъдим ситуацията. Отговаряме на всички оплаквания и коментари, а когато има причина за това, се свързваме и директно  с производителите и ги уведомяваме за направеното оплакване. 

7.6. В случай, че клиентът получи стока, различна от поръчаната, магазин Змееборец подменя стоката, като поема разходите по доставката и връщането на сгрешения артикул. В случай, че клиентът се откаже от поръчката си и не желае да получи първоначално поръчания артикул, магазин Змееборец и клиентът договарят конкретните условия по връщане на заплатената сума и връщането на погрешно изпратения артикул.

7.7. По отношение на изпълнен печат върху сладкарска плака рекламации НЕ СЕ ПРИЕМАТ в следните случаи: 
1) При наличен проблем с Ваше изображение, веднага ще се свържем с Вас, за да обсъдим случая и не можем да поемем отговорност за качеството на изобраажението, което сте ни изпратили. Файлове, изпратени в Word и PDF формат НЕ ПОДЛЕЖАТ на обработка от наша страна. Независимо от това как виждате файла на своя компютър, при нас нещата може да изглеждат различно. Word e текстообработваща програма и не е препоръчително да се използва за подготовка на изображения за печат.
3) Изпращайте ни изображения в следните формати: .png и .jpeg
2)  При отпечатване на изображение - ние проверяваме качеството след отпечатване и изпращаме само плаки, които отговарят на изображението, което се вижда на екрана при нас. Разликите в настройката на мониторите може да доведат до грешни представи за това какво да очаквате, но ние не можем да контролираме тези разлики. Не можем да контролираме и субективни фактори като красота, яркост на изображението във Вашите представи, красота на цветовете и т.н. 
3) Когато липсват ТОЧНИ И ЯСНИ ПИСМЕНИ ИНСТРУКЦИИ в поръчката Ви или в имейла с изпратеното изображение. Рекламации на база провеждан разговор с наш служител не се приемат.

В случай, че има проблем с отпечатаното изображение от друг характер, моля, свържете се с нас, за да уговорим правилното отпечатване и изпращането на нова сладкарска плака.